iTod, Junior & J.J ft MissuM på “Festen 5 Januari”

Som många kanske vet brukar Nöjesguiden ha sitt årliga kalas den 5 Januari. Och även om inte Nöjesguiden står som officiella arrangörer i år kan man ju räkna ut att det är samma gäng som står för kalaset – i år kallat “Festen 5 Januari” Det är därmed säkert att det blir lika galet som vanligt. Kulturnissar, stekare, husockupanter, förstå-sig-påare och vanliga partyglada svenssons i samma lokal. O alla samsas o sprider kärlek mellan varandra. Sköööönt kallar vi det.
festen5januarislagthuset
Nu har vi fått äran att sprida kärlek på vårt sätt.Vi ger er elektroniska toner i true Southside style! O för att ytterligare visa upp vårt senaste singelsläpp har vi med oss MissuM som såklart kommer att blanda sitt souliga inre med sitt kaxiga yttre.

Vi har även kommit över exklusiva vipbiljetter som gäller till försläppet (20.30) – speciellt inbjudna “viktiga” människor o en generös stämmning.

Nu har du chansen att få tillgång till dessa biljetter!! Maila oss på
info@southsidehousecollective och berätta varför just du vill bli bortskämd!

Biljetter köpes annars på De Luxe på Södra Förstadsgatan 2 för 120kr eller ring Joey på 0700-213151

Vi ses.

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives