Måndagen var liksom igår 9Juni

Gårdagen gick igår liksom mest till att sova var som sagt jävligt trasig..
Men runt 21 tiden fick jag ett samtal av J.J att visitkorten hade kommit och han tog med dom till hans gig i går på Etage..
Massor med trevligt folk, kanske inte så mycket som jag förvänta mig men helt ok.. Den där sommar känslan med färglada kläder och klänningar uppenbara sig lite här och där, god bless Lena.. 😉
Sen var jag jätte nyfiken på tjejen som skulle uppträda fick nämligen frågan av chefen för ett bra tag sen om det var något o köra på, dvs hennes promotion turne som han hade fått reklam om i sin mail..
Efter att googlat lite o kollat tyckte jag det verka seriöst o bra och svara att det kan nog bli bra.. Såklart ville jag se om man hade rätt..
Var faktiskt helt ok låtar och snygg som fan var hon med vilket inte skada..:D

Senare hände något jävligt märkligt som jag inte tänkte blogga om men då han valt att posta det på sin facebook profil själv Med bra mycket mer vänner än vad jag har läsare här tror jag nog inte det är någon större fara..
Men en sunkig måndag’s natt lär han haft.. Som jag förstod det ska det vara en händelse som skedde tidigare under eftermiddagen, alltså inte inne på klubben..
Här följer hans facebook status.. Ni fattar nog

“jag va med om det mest pinsammaste igår, blev gripen utanför min klubb, framför mina kollegor, nattklubbsägaren samt gäster, för att en mytoman hade påstått att jag slagit henne i huvudet ett flertal gånger, när jag egentligen höll i henne, tryckte upp henne mot ett skyltfönster SÅ ATT HON INTE KUNDE SLÅ MIG. 2 minuter efter vet alla om det. Hon ringer först sina polare, sen polisen. Forts. följerpåminpåbloggmiloo.se”

Nyfiken som man e vill man ju klart läsa upplösningen.. Can´t wait..
Själv har man en liten erfarenhet av häktet mitt i natten..:S it sux big time.. Så klart var ju allt det bara ett enda litet missförstånd 😀

Peace

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives