Igår

Måste faktisk skriva lite om en DJ jag lyssnade på för jätte jätte länge sedan på tisdagsklubben, när det hade sitt nässte på Swing Inn en sommar för ca 4år sen.
DJ´n heter Masih Ghaeny och vid detta arrangemang spelade han en kväll som jag nog aldrig kommer att glömma..
Anledningen varför jag inte kommer glömma det är att det var något av det sämsta jag hört i hela mitt liv..

Och nu till varför jag vill skriva om han.. Jo jag har i 4års tid fått en obehaglig rysning längst ryggraden varje gång jag blivit påmind eller tänkt på denna kväll (som jag förövrigt lämnade väldigt tidigt). Igår hade jag nämligen möjligheten att lyssna på denna DJ då han spelade på Troppan på Prins Bernard..
Masih ska ha en  en STOR eloge för musiken sättet att jobba, mixa mm.
Jag blev bara glad av att lyssna o se denna extrem makeover, extremt kul att han tagit till sig den kritik som välde över han efter den tisdagen för ett par år sen (det både bloggades o smsades kraftigt den natten om just denna put youre hands up spelning) MEN här finns ingen anledning att se ner eller tjata mer om den kvällen, killen är grym. Utvecklingen har bara blivit till det bättre..

Inte för att jag tror han läser min blog, men om han gör så vill jag bara buga och bocka för att det fanns en gnutta självkritik i dig och arbetet du lagt ner på att bli så pass duktig.
Den tisdagen den sommaren är nu raderad ur minnet.. TACK 🙂

Varför jag skriver detta är nog mest för att jag blev så jävla glad av att man kan vända en bitter fitta som jag och få mig till att dessutom dansa, försiktigt titta och nyfiket lyssna på vad som händer här nässt.. RESPECT

Nu ska jag dö blivit duktigt lurad när det var dags att flytta till en vän idag..
– Det tar nog max en timme det e bara tre grejer
– Klart jag ställer upp
12kubik, 7timmar senare och 3 olika platser att lämna sakerna på var vi klara..
Hörde meningen men du e väll lite glad att ha mig som vän 5 gånger..
Jag svara aldrig på det..

Får bara upp Björn Rosengren’s låt lurad i huvudet

“Det stod att du var snygg,
men du är ful, jag har blivit lurad
Du skrev nåt om ett slott,
det här är ett skjul, jag har blivit lurad”

Nu dags för leran
Adjö världen

2 Responses to “Igår”

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives