TACK ALLA.. “Hade jag kul i torsdags?”

Ja då var det lördag och inte helt oväntat försvann gårdagen som en riktigt dålig regning söndag, var inte många knopp man hade i går..
Anledningen var ju den extremt hårda torsdagen man hade med SHC grabbarna och festen, känns lite idag med.. Tror det kallas Jesus fylla.. 😛
Först och främst vill jag nog passa på att tacka alla dj’s som ville ställa upp o förgylla kvällen och dansgolvet, tyckte alla överaska  på sitt sätt, men mest var det nog P2O, Klart imponerande set.

Vi hade under hela dagen ränt runt o fixat o trixat med diverse saker för att vi skulle kunna ha det så lugnt så möjligt under kvällen, dock visa det sig att man kunde kamma sig på det lite senare.. Vi samlades hemma hos mig för en lite för stänkare o det sista fixandet, allt var på banan, allt var lugnt… Vi tog en snabb o enkel öl till pizzan på närmaste kvarterskrog för att sen gå dom sista 50 meterna till Babel.. Stället verka oroväckande lugnt o vi kom knappt in :S
Väll inne var det tid för sound check med sångerskan och saxofonisten, allt blev ju så klart försenat som det bör.. 🙂
När det var dags att öppna dörrarna undra vi var vakten höll hus, ingen hade sätt honom.. Visa sig att han trodde han börja 23:00 🙂
Jag och J.J agerade vakter i ca 30min, tämligen lätt jobb tyckte jag 🙂
27
Efter en stund och i mitt tycke en aning försenat, var stämningen god och lokalen fyld med massor av glada välklädda människor, 250 pers var underbart att se en regning torsdag..
Nu kunde man börja slappna av.. Dj’sen slutade inte att imponera det var så sjukt skönt att se alla dj’sen köra sin grej och verkligen ha kul, Tror drink biljetterna gjorde sitt dock med 🙂
Som sagt alla gjorde sitt, Husarrest techa på.
P2O imponera med ett välplanerat dutch house set.
Ian Bang ett energi rikt set med snabba o tighta byten som imponera, Danmark kan mer än att göra öl 😛
Ali o Sicknote dom vet hur man leverera funky/latin house.
Freddie De Ville & Peter Zimny visade hur man gör en musikalisk resa på 30min (tack för inledningen den värmde)
Gulito visa hur progg ska spelas.
Vad gäller mitt o J.J’s jobb är jag lite kluven då jag knappt minns det 🙂 men jag stod där i 45min och MissuM med MC iTod gjorde att vi gick från skönsång till klappa händerna ala tingvalla 🙂 Det var helt enkelt fest och en jävla massa fernet..”hade vi kul i går”
Joel Smiel var siste mannen ut och den enda dj’n med ett mycket seriöst intro 🙂 han fick människorna till att vilja stanna till the bitter end, tror alla kände att det var ALL IN för det var så det kändes..
Tack Ali Af Atie, Sicknote, Gulito, Joel Smiel, Freddie De Ville, Peter Zimny, Husarrest (Truls, Oscar) och Ian Bang från Köpenhamn. Får gås hud bara jag tänker på det..
Sist men inte minst alla som kom och förgyllde kvällen, plus ett extra till MissuM, iTod och J.J
Torsdagens mest kretiva present måste jag ge ett extra tack till med, En mugg med min facebook bild den ägde.. 🙂

Nu tillbaks till verkligheten..
Ikväll ska det spelas skivor på Skeppsbron, det är lördag men pga diverse alkohol intag i torsdags och en borttagen fredag känns allt upp och ner..
Kommer nog dock gå bra..
Hoppas vi ses.
XOXO

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives