Mobilt tidsfördriv

Pioneer träffen var som det varit alla andra gånger, sjukt inressant. Denna gången var vi på tivoli i Helsingborg. Nick på pioneer har som alltid massor med intressant att säga, märks att han brinner för DJ yrket och dess delar runt det. Det har ju sen en längre tid skett lönesänkningar och div konstiga beslut kring nattklubbsbranschen runt om i landet, ingen e oersättlig, konstiga nattklubbs kvällar osv. Nick har huvudet på skaft och vet vad som behövs. Vi var en skara djs som inget annat än kunde hålla med, men vem vågar ta steget till att göra nattlivet bättre dvs säga ifrån sätta ner foten? Tror jag talar för alla när jag säger att det Nick prata om önskar vi han gjorde till alla ägare/chefer i nattklubbsbranschen.

Så klart gick mycket tid till deras nya produkter och deras nya cdj2000. DJ yrket har nått en ny nivå och agnarna kommer skiljas från vetet nu helt klart. Den som inte förbereder och tror det är en räkmacka kommer tydligt visa sig. Jag är inte världsbäst men tar det på blodigt gör jag, Ifall det uppfattades så 🙂 Nä nu får tidsfördriv bloggandet sluta. Snart jobbe dags.

Puss och kram

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives