På håret man han

Ja då sitter man på flyget till Bergen för att sen flyga till Ålesund, var en duktigt förvirad Peter i morse då jag helt enkelt i vanlig ordning flumade lite väll länge och helt enkelt glömde bort tiden.. När kl var 11:10 insåg jag att det är nog dags att åka, men det var ju inte att tänka på att ta tåget men optimist som man är ringde man taxi med intutionen att ta 11:22 tåget.. Kollar på biljetten och ser senast incheckning 11:30 hmm var bara att be taxin fortsätta till terminal 3 direkt, han med nöd o näppe checka in och ta en stående frukost med tilhörande öl vid gaten..:) Taxi chaffisen fick sig en bra lunchpeng, men det var han värd han brände på bra från dörr till terminal 3 på 15min 🙂
Nu har man hunnit varva ner och utsikten och benutrymet vid nödutgången har ju inte gjort saken värre.. Heja SAS.

Out

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives