Borta bra men hemma bäst..

Då var man uppe i luften och när detta når bloggen har jag säkert via tåget nått Malmö.. Var ett förbannat bra tidsfördriv plus att det får mig på andra tankar än att sitta o lyssna och titta på puckot bredvig mig, kunde sätta min högra på att det är en blek störig tysk men jävlig oklart var fan han e från men en vagel i ögat e han definitivt. Desutom har dom kastat in tänderna i munnen på honom för att sen ge han 2 st förstoringsglas till glasögon. Ork… Är inte en sentimental skit men vyn från flyget gick inte av för hackor.. Varje land har sin charm, Ibiza hade sin, detta likaså, helt underbart.. Första gången dessutom jag flyger ett CRJ 200LR plan, får lite privatjet feeling 🙂 hoppas man får återvända snarast..
Gillar Norge, hatar Danmark, älskar Sverige punkt

Ps. Om någon är sugen på att gästblogga så hojta till, ämne friviligt, tycker det alltid e kul så är nån sugen hör av er..
Ni kan vara annonyma om så önskas 🙂

Så fel man kan ha skickar det från cph flygplats istället.. blir lite svårt att ta tåget då dansk polis spärrat av för där e en väska som kan vara en bomb.. Suck noll ära på detta..

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives