På flygplatsen

Så stört man stressar som en galning för att återigen hinna till incheckning och flyget för att väll på plats inse att man kollat fel på tiden.. Först nu man fatta varför hon i disken var något förvånad att det kom någon.:) Vad ska man nu göra i 2tim 🙂 satt mig ner och beställt en dagens med kaffe o läsk, gick loss på endast 214 riksdaler :p helt insane priser i detta landet..

Då har man lite tid och begrunda gårdagen.. Måste börja med att ge killarna bakom stället ett stort jävla tack, maken till ödmjuka killar som vet vad dom vill finns fan inte och vilken fest det är på folket i denna lila stad det trots allt är.. Litet kompakt ställe med en galen bartender som vars första ord till en var, du ska krypa här i från.. Han misslyckades.. 😀
Så förutom dråpslaget i parken var det en grym gårdag med massor av hands in the air moments..
Tack lille och alla som var där..

Tiden onekligen flygerförbi med detta underbara mobilblogg verktyg.. 🙂 Nu har dom som kan klockan börjat annlända till gaterna också så nu är man inte helt ensam..

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives