Kreativiteten har flödat

Då har kreativiteten flödat över i mängder idag..
Efter att ha varit mer eller mindre ett zombie pga av något form av virus jidder i kroppen, har man äntligen vaknat till liv..
Besluta mig för att äntligen ta tag i Southside House Collectives Fan-Page som har legat dold i väntan på att man skulle fixa till med den..
Tog ett par timmar att mekka igenom alla olika applikationer, ladda upp bilder, filmer och fixa med alla olika inställningar..

Vi har ju sen en längre tid en grupp, men den ska vi nu försöka göra oss av med så fort alla medlemmarna flyttat över till Fan-Pagen..
Anledningen till fan page är att det fungerar exakt som en profil, man kan integrera på ett helt annat sätt och vi kan exempelvis koppla in vårt RSS från vår hemsida så det postas i nyhetsflödet mm..
Medlemmaro icke medlemmar kan med på ett mycket smidigare och enkelt sätt dela o dela med sig av allt material som så önskas..
Vist det känns som att börja om från början då gruppen hade börjat växa sig stor, men i långa loppet e detta ett bättre verktyg i communityt och utan det e vi inget..DVS ER!!
Hoppa in o ta en titt och tryck på bli ett fan vet jag.. Är du inte ett fan kommer du ju missa alla evenemang och den stundande release festen som komma skall..
Känner du dig på riktigt gott humör och vill ge support? Varför inte dela sidan eller föreslå den för vänner med hjälp av det verktyget som finns under Fan-Page bilden..

facebookshc

Preliminärt datum är 14 December.

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives