Insomnia

Ja vad ska man göra.
Massor att göra i morgon/idag och då hade det inte skadat om man kunnat få sova lite. Jobbade i natt och hade natten innan det inte sovit direkt mycket, såg det som kassaskåps säkert att man skulle somna direkt vid hemkomsten. Har legat och vridigt o vänt mig nu i 3 timmar, så får bli lite bloggande i sängen för att bli av med några av dom bin som surrar i huvudet. Imorgon ska vi träffas för mer konspirerande i studion och jag vill ju inte banga ur nu när vi e så på gång bara för att man e lite sömnig. Morgondagen ska det med bli lite festligheter lillördagen till ära. Födelsedagsfest, klubb Mini-me och daddys groove är det tänk att det ska orkas med. Besha fyller år och bjuder förhoppningsvis alla på sprit, tjoho. 🙂 Sen har man under en längre tid sett framemot DJ bokningen som äger rum idag på båten.
Självaste daddys groove ska entra sverige scenen för första gången.
Dock är jag inte så övertyggad att så kommer bli fallet för en oroväckande Facebook evenemangs namn ändring, har gjort mig jävligt skepptisk till om han ens kommer.
Såklart går det ju inte att få tag i arrangörerna så farhågorna e nog redan besannade…
Jag menar annars hade det varit lätt att få tag i dom och superlativen hade haglat om kvällens kväll…
Gissar att det är lite snopet nu om det blivit något fel.
Bull dock.

Glöm sen för fan inte kommentera lite ang det lilla sneak peak klippet ni fick i förra inlägget. 🙂

En liten nyfiken Mia undrade vad en blogg är och om alla kan ha en sådan?
Mia detta är en blogg det är en hemsida på nätet där ordet är mitt och fritt. Hemsidan finns på något som heter internet som man i sin tur behöver en dator för så vette fan om du någonsin kommer se detta för jag gissar att du fortfarande blädrar i gula sidorna och text tv. 🙂

Då har man fått lite mindre surr i skallen och förhoppningsvis ska man kunna somna till lite och sova en 2-3tim för att palla med dagens övningar. Gissar att det är lite som syndromen man fick som liten innan julafton. Man ser framemot det som fan så det sprudlar i en av förväntan. Min förväntan är då det nya projektet vi håller på med.

Så pallar inte mer nu.
Go natt eller go morgon vilket ni vill.

One Response to “Insomnia”

 • Mia sandberg:

  Kära Dj Junior!
  Så illa är det inte med kunskapen HÄR HAR DU MIG på datorn!!!
  Skall hädanefter även ha koll på dig på nätet.
  Angående din sömnbrist. tror jag inte du har några problem i natt efter ditt besök på Crown ! Rätta mig om jag hade fel.?
  Nu skall jag i alla fall sova gott!

  Mia

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives