Äntligen

Då kan man äntligen skriva, “skryta” om en fest som legat o grott i både planering och förhandlingsstadiet ett bra tag..
Southside House Collective kommer tillsammans med Etage Gruppen (mitt eget påhittade namn) ställa till med en liten annorlunda fest.

Vi börjar med att ha en releasefest på Centiliter & Gram mellan 21-24 för att fira releasen av vår gemensamma produktion Six Feet Under.
För att sen få förunnat åka limosine till Crown (där festen fortsätter mellean 24-close), ni andra får helt enkelt hoppa på ett par chartrade bussar. 🙂
Mycket kommer hända och just nu är man en aning yr i skallen för att skriva om allt, men ni kommer se o fatta allt bara ni ger det 2 min att kolla igenom facebook eventet, alternativt webflyern..
Remixarna av releasen kommer vara på plats och med största sannolikhet skryta o spela sina nya produktioner.

Kort info: Vi gästats av många Malmö dj celebriteter, uppträdande billig mjukvara i form av sprit, hårdvara i form av en promo CD och för er som inte vet vad det är, så är det, det som kom efter vinylen och ja, i sin tur före mp3:orna och ja före bloggarna 😀
Blev mycket där i en rad 😛
Hoppas verkligen ni gillar tanken idéen om en fest med ett lite bredare syfte som ger er allt på ett silverfat…
Tänk, ni slipper urringat för att smörja bartendern, taxi pengarna är helt onödiga och så klart e ju musiken ett självklart fokus.
Sen är vi dessutom jävligt glada att kunna presentera konceptet Stairway To Heaven på den så kallade efter/restaurangfesten (Crown)

Kolla fejan här för mer info..
Glöm ej attending då tidigare arrangemang i Southside’s regi har medfört ett måste att införa gästlista pga efterfrågan.

Web

Skit i att kommentera för det gör ni ju redan 😉
Puss här finns bara kärlek just nu..

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives