Plagierar

Är tämligen ny med min iPhone och har inte hittat alla roliga o bra program som finns men det verkar vara oändligt plus att kvaliten på dom sällan gör en besviken..
Var inne på Joel Smiel’s blogg och var bara tvungen att plagiera o jämföra hans resultat med mitt..Gillar min peak på dom höga frekvenserna, höger örat e mer dämpat pga att det e mitt lyssnings öra med hörlurarna.
Sparar detta o jämför om 10år 😀
IMG_0187

Ska bli intressant o göra testet med mina lite bättre hörlurar som stänger ute omgivningen bättre..
Sen måste man ju bara testa efter ett gig då man är jävligt stum i örat :S
Nu blir det svårt att gnälla på at jag spelar högt med tanke på att jag hör perfekt 😛

Snart blir det studion ska bli sjukt kul i dag då sången ska mixas in i låten återkommer med redogörelse så fort jag kan..

Var tvungen att testa direkt med mina något bättre lurar..
IMG_0188

3 Responses to “Plagierar”

 • Mia sandberg:

  Skulle vara intressant att göra hörseltestet på BARTENDERS!!!!
  Hallå……….. var det någon som sa något?????

  Mia

 • Joel Smiel:

  Herregud jag är ju döv i jämförelse med dig. Jag ska försöka skryta med att jag antagligen har en behagligare hörsel :p Mitt test gjordes med slutna dj-lurar precis när jag vaknat i total tystnad i mitt sovrum efter en icke-utgångskväll, dessutom…

 • Det är ju tack vara min bra hörsel ni slipper bli döva ju 🙂

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives