Back to reality 2

Så sjukt störigt…
Skrev precis ett inlägg om onsdagskvällen och lite där till, men det sket sig fett tydligen..
borta forever..#¤%&/

Här kommer en tråkigare sammanfattning i korthet:

Tack alla dj’s som ställde upp dvs Ali Af Atié, Freddie De’Ville, Joel Smiel, Rogerio Lopez. Dessutom ska personalen på CG o Crown ha ett stort tack..  CG var fullsatt 30 min efter öppning vid 23:00 var det dags för mig J.J och iTod med mästerliga MissuM att göra ett kort uppträdande med låten och sen ett till med den nya..
Ni som inte var där ni får tålmodigt vänta ett tag till på den nya ;)..
Jag fick på min lott att vara konferencier ett kort tag, vilket inte är min starka sida. Klara mig dock från att ta fram rikssvenskan när det var dags.. 🙂
Det blev det sedvanliga presentationen med tackandet och en snabb utlottning av limo resan.
WWW.ELITELIMOUSINE.SE ska ha ett stort tack att dom ställde upp och såg även till att oss dj’s fick en oförglömlig resa till Crown..Hoppas verkligen alla hade kul igår för det hade verkligen jag.

Bilder från Festen kommer komma upp snarast..
Då miloo.se fotografen tyckte livet var jobbigt redan vid 24:00 och gick hem för att missa scenen och det fortsatt spektaklet som var planerat på Crown.
Var vi tvungna att göra en snabb förhandling med Designandy.com och det var nog tur för hans bilder går inte av för hackor..Lovar att dom kommer upp så fort jag fått dom..

Tog en ordentlig softar dag i går då man bara absorbera spektaklet och ladda om batterierna för att kliva in i verkligheten igen..

Spelar framöver på:
Chillipepper, ikväll.
T-Baren K-Stad, Lördag
Etage, Måndag
Moosehead, Tisdag

2 Responses to “Back to reality 2”

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives