På spåret.

Sitter just nu på ett stendött tåg påväg hem till underbara Malmö. K-stad var helt enkelt jävligt roligt. Efter Lite inledande strull med medhörningen (som det alltid e) gick allt fin fint. Tydligen viste dom inte fören i går att golvet gungar på riktigt där och då menar jag ordagrant. Gissar man får ta det som ett gott betyg 🙂 Andrew Dee som är nellie recordings och kristianstads egen DJ maskot var min reseledare genom hela dagen och natten, sten cool kille med en as bögig hund 🙂 efter mat och lite annekdoter var det dags att träffa hans homie och DJ kollega joker inc. Ska visa er hans video mashups sen så kommer ni fatta vilket ess han är. Tack Andrew, joker och Rasmus bra fest, sjukt bra snack, hoppas verkligen vi ses snart. Kvällens låt var lätt Laidback Luke – blau.

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives