SJ!!!!!

Mycket har man hört om SJ och tack o lov har jag varit förskonad mot alla dom skräckhistorier om förseningar och strul man hört..
Idag var det dock min tur.
Först o främst byggs det ju om på Centrla stationen i Malmö, smått förvirrat att hitta rätt spår och det underlätta inte att dom i sista sekund bytte spår för att skapa lite extra förvirring.

Vagn 11 var en baggis att hitta, men en mil att gå till då tåget var just så långt..
Väl på plats 55 åkte bärbar, mobilen och jackan på sin plats, mitt revir dom närmaste 3 timmarna var in pissat….
Efter ca 5 min och en jävligt lång berättelse från konduktören i högtalarna om lite ursäktande att det var försenat och spår bytet och en för oss ny sak, vi ber om ursäkt för dom felaktiga vagnnummerna..
Satt jävligt skönt stod klart o tydlig vagn 11 i den jag gick in i..

30 sekunder senare bad han än en gång om uppmärksamheten och förklara att om ni hör detta sitter ni nu mera i fel vagn, om ni ska vidare efter Lund… &%¤
Vad som sen händer är som en scen ur en IKEA invigning, ALLA blev gamar, för medelandet löd fortsätt fram i tågets färdriktning.. Nu sitter jag längst fram efter att bytt plats 3 gånger och försäkrat mig om att jag är på plats 55 vagn 11, 3 gånger..

Tack SJ

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives