Crown / CDJ-2000 Update

Jag spelade som bekant på Crown i går..
1. Jag slog nytt rekord i minimalt spelad “riktiga skivor” (usb tjafset jag skrivit om tidigare..) blev 1 spelad, resten gick från usb-minnet. Känns stort 🙂
2. Chefen fråga inte ens hur det var, hon vet allt via bloggen var förklaringen. Försökte febrilt få hennes uppmärksamhet med oroväckande hög volym… Det var tydligen helt perfekt volym hela kvällen.. :S
Kanske läge att sminka sig vit i ansiktet och ta på sig nedklottrade söndriga svarta kläder.. Eller? 😛
3. Börjar bli en riktig hejare på det där med usb och dom nya cd spelarna.. Känns riktigt fett och smidigt.. Och jag har till 90% jobbat fram ett i mitt tycke klockrent sortering o arbets sätt som jag känner passar mig..
Som tidigare nämnt är det ju oändligt hur man kan ha det..

Nu blir det frulle
Ciao

2 Responses to “Crown / CDJ-2000 Update”

 • Mia sandberg:

  HÄR KOMMER GÅRDAGENS UTEBLIVNA KOMMENTARER!!!
  VOLYM – INGA ANMÄRKNINGAR MVG
  SPELNING – DIGGADE DIN SPELNING MVG
  DANSGOLVET – LYCKLIGA GÄSTER MVG
  OUTFITE PÅ DJ – VG
  jag ser dig fast du inte tror det….det kallas “ögon i nacken”

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives