My Hombre

Sebastian Zelle skördar framgångar i Centraleuropa.. Kul som fan..

Johanna, Sebastian och Robert är trion NEXX, som utan att ens ha släppt en skiva på hemmaplan orsakar kaos när de syns bland fans i länder som Rumänien och Polen.

Musiken skriver och producerar bandet tillsammans med svenska hitproducenterna Jonas van den Burgh och Niclas Kings, som det senaste året stått bakom hits framförda av storstjärnor som September, Gathania och Kate Ryan. Med hjälp av Jonas och Niclas har listorna både i England och stora delar av världen erövrats.

NEXX officiella svenska debutsingel “Synchronize Lips” belönades i maj som “Årets bästa internationella singel” vid polska ESKA Awards och gruppen framförde låten för en internationell miljonpublik på den klassiska Amfiteaterscenen varifrån Sopot Festival gått av stapeln sedan 1961. Bara härom veckan var det dags igen när Nexx belönades som “bästa nya artist” vid Romanian Music Awards.

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives