I mailboxen

Två tjejer sitter och pratar:

– Vi hade sex igår, katastrof! Han kom från jobbet, åt middag på tre minuter, vi hade sex i fyra minuter och två minuter senare somnar han! Själv då?

– Fantastiskt!
Han bjöd mig på middag på en restaurang jag valt, vi promenerade hem i ungefär en timme. Väl hemma tände han några ljus och så hade vi förspel i en timme, vi hade underbar sex i minst en timme, och till slut, tänk dig, vi pratade i en timme! En saga med andra ord…

Deras killar sitter och pratar:

– Vi hade sex igår. Underbart! Kom hem från jobbet, middag är redan serverad, käkade, hade sex sen somnade jag. Kan inte bli bättre. Själv då?

– Katastrof!
Kommer hem från jobbet, elen hade gått. Fick bjuda tanten på middag, inte gott men dyrt. Hade inte råd med taxin så vi fick promenera hem. Kommer hem, ingen el, fick tända några ljus så man ser. Var så arg att det tog en timme för mig att få upp den. Sen kunde jag inte komma på en hel timme. Frustrerande! När jag äntligen kom, kunde jag inte somna. Minst en timme låg jag där tills hon till slut lyckades snacka ihjäl mig

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives