Vart är Malmö på väg??

Jag har nog aldrig sett maken på idioti.. Själv funderat på att gå ditt och kolla läget på premiär dagen förra lördagen, men då man inte brydde sig om att berätta om musik eller dj som spela på premiären, skett jag i det..
Köper ju inte grisen i säcken direkt.. Hemsidan gjorde dessutom en inte mer förnuftig..
Fick uppfattningen att klubben innehöll absolut ingenting..

Varför berättar jag detta?
Jo jag har ingen direkt kunskap i vem som bedriver denna som det utlovas i beskrivningen “nya oas i Malmös nattliv”, vet bara att det inte är Milan längre, som det tidigare varit under Club Skeppsbron tiden.(då jag själv jobba där)

Så när jag ramla över ett blogginlägg från en Malmö tjej som kan synas då och då i nattlivet i Malmö om just denna “Oas” blev jag så klart nyfiken..
Nedan följer ett mycket märkligt tillvägagångssätt till att få gäster..
Dessutom inte så speciellt V.I.P, enligt mig.
Sen om man ska locka en äldre publik vet jag inte om rabatterad sprit och rabatterad entre är rätt sätt..
Känns Svedala om det missuppfattas rätt. 🙂

HAHAHAHAHAHA – blev jag LURAD eller??? Gud så kul!

Cc rusar iväg till postombudet, eld och lågor över sitt paket hon ska hämta ut. Myser nästan på vägen dit och hinner tänka både det ena och det andra. “Hmm, skulle jag tagit med mig en stor påse om det är otympligt att bära? Vad kan det vara? Vem är det som skickar pressie till mig? Mmmmm…”

Räcker fram postavin till gybben och han försvinnner in för att krafsa fram mitt paket. MITT paket – mmmmm… Åh så skoj!

– Oj. Det var ett stort paket. Klarar du verkligen att bära detta själv?
– Oj… jag får nog ringa en taxi.

HAHAHAHA!!!Jag skrattar fan läppen av mig: ett VIP-kort – som jag till råga på allt redan HAR! Vad ska jag med TVÅ till? Det absolut roligaste är när jag på baksidan av kortet läser:

“Detta medlemskort berättigar dig till 60 kr i entrén (HAHAHAHAHAHA!!!) fram till 23.45 och 40 % rabatt i baren fram till 23.45″

Whaaaaa…? Alltså, allvar nu… dom skickar ett plastkort – som inte ens är “personalized” i ett paket som jag får hämta ut? Why? Det kan ju petas i ett kuvert och postas? Jag förståååår inte – det är ju inte ens ngt speciellt med det? Man får ju inte ens fri entré? Nej, tacka vet jag det förra från Skeppsbron / Malmö Börshus. Det var i metall, hade mitt namn ingraverat och inte fhan varken stod jag i kö eller behövde betala. Inte behövde min gäst heller det.

Flopp till Börs & Bar’s “VIP-kort”!

(Men plejset är nice nu när dom höjt åldersgränsen samt lockat dit ett schysstare klientel)

Bara jag som tycker det e fail typ på alla punkter??
Att A.Piplow som har stans bästa kockar o mat på diverse krogar i stan tillåter detta, är för mig helt ofattbart.
VEMS IDE VAR DETTA? OCH VARFÖR?

3 Responses to “Vart är Malmö på väg??”

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives