Debatt om Börs & Bar

Det blev ett omdebatterat inlägg det där om Börs & Bar.. Och som alltid på gott och ont..
Till en början får jag nog förtydliga att det som är i rutan och inom den ljusare ramen är som sagt en copy paste och inte mina ord, utan en annan bloggares uppfattning..
Fått höra mycket gott om just stället och dess koncept sen inlägget postades, mitt inlägg var inget hat utan mer än oro hur man just delade ut dessa “Vip-korten” och dess obefintliga information om dj’sen som spelar musiken mm. Det ligger mig varmt om hjärtat och tycker inte det ska försummas.
Det var alltså ingen beef eller någon annan anledning till inlägget, mer än det JAG skriver om informationen och hemsidan.
Gillar debatten som uppkommit och hoppas inte det drog till sig döv örat utan att det kanske gav ideer och kanske tankar om förbättring.

Till en början var det tydligen inte vip kort utan medlemskort som ett få förunnat blev tilldelade..(jag äger alltså inget) 🙂
Jag har efter diverse korrespondans med folk som kände att det gav en osann bild om klubben och stället helt enkelt beslutat mig för att gå ditt nu på lördag.
Många som lovordat folket och klubben som nu huserar där.
Jag står för vad jag skrivit och kommer även så göra efter jag varit där, ville bara förtydliga en del missuppfattningar som uppstått.
Efter lördag kommer jag dessutom ha ännu mer kött på benen.. 🙂 Vem vet kanske jag sitter på mina knä och ber om just detta medlemskort 🙂
Räkna med raka rör..

Ps. Jag godkänner ALLA kommentarer som inte är person angrep eller dylikt.
Använd er utav den enkla funktionen, bra som dåliga synpunkter förtydligar dessutom för alla andra och ger en bättre bild av det jag skriver och min syn på saker..
Den är ju som sagt inte alltid bra eller rätt..

Puss

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives