The Man In Command

Idag var det dags för southside att träffa vår musikförläggare Rasmus Lindvall. 🙂
Tidigare varit väldigt stor med duon Rob N Raz bla.
Var en hel del anekdoter om vinyl tiden, turne minen och hans tid med Dennis Pop som passerade våra öron på denna avslappnade kaffe på hans hotell rum.
Han ville få ett ansikte på oss och vi ville självklart få mer kött på benen vad framtiden har att utvisa..
Känns dessutom skönt när en legend som han använder ord som talanger och bra musik i samma andetag som han talar om oss..
Kan nog inte avslöja var denna eminenta hotell svit befinner sig, då det fortfarande kan finnas en o annan groupie kvar som kanske stalkar han 🙂
Men stort och sjukt snyggt va där..

Killen har jobbat med sjukt stora artister och man kan ju lugnt säga att man är jävligt glad att han nu vill jobba med oss..
Ovan är deras låt dom slog igenom med, feat Lutricia Mcneal och D-Flex 🙂

2 Responses to “The Man In Command”

  • Tobbe:

    Kanonroligt för er att få jobba med Rasmus. Erfaren, har rätta kontakter, kunskapen och har fortfarande båda föttera på jorden. det är bara att säga grattis och lycka till.

    Men gör inte honom besviken och säg att “In command” var genombrottet. “Got to get” med Leila K och “Microphone poet” med Papa Dee var rätt så stora hits i slutet på 80-talet. 😉

    /Tobbe

  • Hehe ja du kan ha rätt.. jag är ingen musik professor.. Men jag tror det var det internationella genombrottet.. Har jag fel?

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives