24/Babel säsongens sista.

Efter att ha hostat mig ur min skönhetssömn insåg man snabbt att dom sista avsnitten 24 precis sänts i USA. Vetskapen om det gjorde ju inte det lättare att somna om. Jävligt glad att jag ladda ner det och hade min något tidiga frukost framför säsong 8s sista 3 avsnitt med Jack Bauer.

Förövrigt är det en jävligt segdragen förkylning som vägrar ge sig. Hjälper ju dock inte att man tvunget jobbat vidare på nätterna som om man va odödlig. Vill bara bli pigg o kry inför morgondagen då det är dags för säsongens sista Babel fest i vår regi. Ska bli sjukt kul o höra kidsen spela. Efter dom e klara går vi på 02. 🙂 ska det va ska det va 🙂

Nu ska jag försöka sova mig frisk. Lagom så här 09:10 :s
N8n8

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives