Kan dom bli större??

SKIVBOLAG Virgin / EMI kontrakterar Swedish House Mafia (2010-05-25)

Virgin Records har kontrakterat det svenska DJ-kollektivet Swedish House Mafia. Avtalet omfattar ett flertal olika rättigheter, inklusive musikutgivning, live-framträdanden och merchandise.
Som ett första resultat av avtalet kommer Virgin att släppa singeln One 7 juli. Efter att exklusivt ha funnits tillgänglig online via Beatport har One blivit ett av sommarens hetast underground-spår i house-genren. Nu är förhoppningen att spåret ska lyckas breaka Swedish House Mafia även för mainstream-publiken.
One kommer även att finnas med på det samlingsalbum med de tre medlemmarna Axwell, Sebastian Ingrosso och Steve Angellos populäraste spår som släpps senare i sommar. Samlingen släpps tillsammans med en dokumentärfilm på dvd.
Tidigare i år nominerades det aktade svenska DJ-kollektivet till Regeringens Musikexportpris. De senaste åren har Swedish House Mafia blivit ett av de absolut största namnen internationellt och man framträder idag på arenanivå. I mars förra året framträdde man exempelvis för 60 000 personer på Ultra Music Festival i Miami. I sommar kommer man att vara resident DJ:s på den legendariska klubben Pacha i 16 veckor.One Response to “Kan dom bli större??”

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives