APM igår o idag

Ja då var gårdagens gig över och man begrundar en bra gårdag.. Jag och iTod (J.J Kunde inte denna kväll) gästade house golvet på City To City konceptet som Gulito och Jimi Disco håller i och hade på Babel.. Det är jävligt svårt att beskriva när en spelning är helt perfekt. Allt sitter och flyter, folk är tokiga visslar arm vevar i symbios med en själv mm.. Eller som Dj Niko beskriver det APM* Det blev massa APM* poäng igår.. Enormt kul var det, jätte mycket positiv feedback från förståsigpåare, vilket gör det extra kul.

Ikväll hoppas jag på en galen kväll med massa galna restaurangare som ska beundra sig själva och det stället dom jobbar för, genom att bli piss packade och göra allt som dom hatar att sina gäster gör. Dvs SVINA, för att sen ha en jävla ågren imorgon.
APM* på restaurang folk är oftast dålig då dom befinner sig större delen i baren och skryter om bästa dricksen, bästa maten och såklart att dom jobbar på bästa stället osv..
Ska se om jag lyckas få dom på andra tankar så dom blir lite svettiga på golvet..

*APM armsvep per minut

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives