Studion/livet här o nu.

Ja då sitter man i studion och jobbar tillsammans med boysen på en ny remix. Fick lite tid över för att begrunda livet. 🙂 Restaurangfesten i söndags var en mindre flopp faktiskt och dom väldigt högt satta förväntningarna blev ganska fort rasserade. Måndagen gick till att sova och trycka en pizza. Så för dom få som undrar varför man varit inaktiv berror det mest på att jag har svårt för att skriva hej jag har inte gjort eller tänkt ett skit, bara varit.

Här kommer lite bilder på hur livet ser ut just nu från livet i studion.. Todde begrundar det pågående arbetet som just nu är 2min långt (observera hinnan på kaffe glasen, start kaffe med andra ord) 🙂 Johan porr surfar med största sannolikhet.. Jag begrundar våra dyra fina akustik plattor. 🙂

Parallellt med remix jobbet har jag tillsammans med Lab Wizard påbörjat en mashup på SHM – ONE, som jag tror kan bli phat när den är färdig 🙂
Nu får jag återgå till arbetet, var bara tvungen att komma ifrån ett tag annars snöar man in tottalt i det..

Puss o kram

One Response to “Studion/livet här o nu.”

 • MAG:

  Tjena!
  Tack før att du delar med dig=) Känner igen mig i mycket. Jobbar själv som dj. (R&B o Hiphop mest…)
  En fråga!
  Vad använder du/ni før program till att remix och producera? Øvrig utrustning?
  Jag e sjukt sugen att børja lite själv vid sidan av dj’andet…
  Checka gärna http://www.deejaymag.org før mina mixtapes. Eller følj mig på http://www.dj-mag.blogspot.com
  Tack. Och kør hårt!

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives