Hej va det går..

Ja det har varit en händelsefylld dag 🙂
Under dagens arbete i studion framgick att Stim hade lagt ut handlingar om hur mycket man skulle få för sin musik i denna utbetalning..
Man kan ju äntligen skryta att man fått betalt för sitt arbete. Ja det lilla jag nu fick var fram till 2009 och det var endast för spelningar på nattklubbar och det baseras då på svenska danslistan. Känns bra i och med den släpptes 14 dec. Många samtal har det blivit för att bli klok på vad som va vad o när vad kommer när osv. 🙂

Klart är att Six Feet Under kommer generera en god hacka om man skiter i o räkna per timme det tog. 🙂 Anledningen till att jag vet det är för att en jämförelse med en tidigare utgiven låt, som inte hade värst bra resultat på denna lista, genererade en hel del pengar. I dec ser vi pengar från första halvåret nattklubbar. Och listan vet vi ju vad vi hade för framgångar på i dagens läge. Hej va det går.

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives