Insomnia gånger 10 / FEST!!

Det slår ta mig fan aldrig fel.. Jobbat torsdag fredag dag o natt känns det som, eller det e ju dock sant.. Dj gig på nätterna för att sen traska till studion för mer musik arbete.. Trots en enorm trötthet kan jag fan inte sova.. Det grubblas och tänks kring remixen som just nu jobbar med. Antar dessutom att jag inte skriver om annat här heller.. DEN äter helt enkelt upp mig.. ORKA.. Ge mig mer än 4 tim sömn, ska jobba lör söndag nu med.. I need it..

Ikväll är det Absolut festen på inkonst.. Ni som inte orkat anmäla er kan lugnt luta er tillbaka o klappa er på axeln och ge er den bekväma uppmuntran om hur dum i huvudet du är.. För det e du.. Jungrelations har fixat festen, bara det liksom.. Ses där!
För er då som kan klappa er på axlen och säga att ikväll blir det glam, glitter och röj.. Ni andra kan ju göra som ni brukar.. Torget, båten sen etage, eller vilket mönster ni nu följer ;)..
Ni kommer säkert ha kul, våga inget annat..

Ciao

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives