Världens bästa Måndag

Morgonen börja med ett tidigt uppvaknande där tankarna genast slog mig att det var dags att kolla Swedish Danc Chart. Det va för tidigt men jag insåg snabbt att det var dags att stilla tankarna, starta datorn och kolla annars somnar jag aldrig om.
Blev omedelbart pigg när jag ser att vi åkt från 17:e plats som vi hamna på som nykomling till en otroliga 4:e plats.

I all denna lycka och förvåning bestämde jag mig äntligen för att slå slag i saken att köpa min iMac 27 intel i7 dator.
Sagt och gjort, Mediamarkt fick en förvånad biträdde en snabb affär gjord – den ska jag ha.
Han såg glad ut att slippa alla n00b frågorna..

Det var sen tidigare planerat att vi i måndags skulle små pilla med det sista på remixen, det förblev så men med den lilla skillnaden att 2flaskor champagne följde med i studio..
Dagens positiva saker sluta inte bara där.. Besked om en intervju i en tidning nästa vecka framkom och dessutom släpptes singeln exklusivt på Beatport i Måndags, dvs något före det planerade datumet. Remixarbetet fick dessutom sitt fulla godkännande av skivbolag och artist denna underbara Måndag. Festen var ett faktum.

Delad glädje är dubbel glädje, Prins Bernhard hörde av sig och lova bjuda på bord o bubbel om vi kände för att fira lyckan där..
Blev inte mycket betänketid på den frågan och vi lovade självklart att testa den utlovade Bollingern.. TACK “båten” och Magnus.

Det är med mycket kärlek jag tackar alla dj’s på DJPromo som röstat på den och hoppas den funkar fin fint för er..
I denna vecka får ni dessutom alla mixarna. 🙂

De jag vill tacka specielt är förutom alla som remixat den, Freddie De Ville som så många gånger gör allt han kan för att supporta. STORT TACK FREDDE. You know why

Remix arbetet gick som på räls med lite bubbel i kroppen i måndags dessutom så efter idag onsdag kan vi nu äntligen anse oss färdiga..
Extra roligt är att vi eventuellt (om dom gillar sången) fixat 2 st sångorskor till just saxy.. Vorre jävligt kul om dom nu tar med någon av dom 2 som vi rekommenderat och dessutom styrt upp en del med just i detta projektet.. Hur många flaskor champagne det blir om vi kommer etta vågar jag inte ens drömma om.. jag mådde inte bra i tisdags..

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives