HEDONISM Sexy Circus – Fredagen den 24 Sep

HEDONISM – SEXY CIRCUS:
Den 24 september är det premiär för nya månadsklubben HEDONISM på super coola AKVARIET. Detta kommer bli en oförglömlig kväll i bästa Ibiza stil. Premiären är det SEXY CIRCUS med gogodansare, strippor, eldslukare och luftakrobater. Ormen på flyern kommer att vara på plats. Kvällens djs är Junior & Andreas Peev.
Vill du undvika kö så rekommenderar vi starkt att du köper förköp. Ni hittar det på Tshirt Store… på Södra Förstadsgatan 4 och Xtreme Hair på Stortorget för endast 100kr.
Klubben kommer inte att likna något annat som finns i Malmö. Vi lovar!

HEDONISM † 24 SEPTEMBER † AKVARIET † ENTRÉ: 100 † 23+

PLATS:
AKVARIET
Dockplatsen 12
Malmö, Sweden

DJ JUNIOR
www.djjunior.se
www.twitter.com/djjunior

Junior har varit dj i 12 år. Hans debut singel “Junior, iTod & J.J Feat MissuM – Six Feet Under (PR Records)”, gick direkt in på 21 plats på Swedish Dance Chart. Andra singeln “I can lead your mind” gick in på 14 plats. Veckan efter hoppade den upp till 4 plats. Efter 7 veckor ligger den fortfarande top 10. “I can lead your mind” supportas av Roger Sanchez och StoneBridge

DJ ANDREAS PEEV
www.soundcloud.com/andreaspeev
www.twitter.com/andreaspeev

Andreas har varit DJ i 5 år och har hunnit med väldigt mycket trots sin unga ålder, spelningar utomlands och överallt i vårt avlånga land. Med remixer på PR Records och kommande släpp på Spinnin Records (NL) har han redan blivit supportad av Denis The Menace, Dimitri Vegas & Like Mike, AN21, Adrien Meszi m.fl.

AKVARIET
www.akvarietmalmo.se
HEDONISM
www.clubhedonism.se
www.youtube.com/user/CLUBHEDONISM
FACEBOOK

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=161086343907172&ref=tsLeave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives