Bör läsas av alla som använder Facebook!

Har du märkt att du bara ser uppdateringar från samma folk och sidor i det förflutna? Har du också märkt att när du lägger upp saker som status-meddelanden, foton och länkar, så är det bara samma människor som kommenterar och tycker varje gång, medans alla andra tycks ignorera dig totalt?

Slappna av, du är fortfarande älskad, och ingen har blockerat dig med flit. Problemet är att en stor andel av dina vänner inte kan se några av dina inlägg! Här är anledningen:

“New Facebook” har ett nyhetsflöde läge, vilket i princip är inställd på att bara visa innehåll som foton och statusmeddelanden från dem du nyligen har kommunicerat med! Så med andra ord, om dina vänner eller mer lika (om du har en sida på Facebook) har inte kommenterat en av dina senaste uppdateringar eller vice versa, du är osynlig för dem och de är osynliga för dig!

Här är lösningen: Bläddra ned till botten av nyhetsflödet (ny mur) på Facebook:s hemsida (facebook.com) och klicka på “Redigera alternativ” eller “Ändra inställningar”. Därifrån kan du välja “Visa inlägg från: alla dina vänner och Sidor”, eller “visa inlägg nyare än: Alla dina vänner och sidor” om du använder Facebook på Svenska.

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives