Försäkringskassan..

Jag har nu för första gången i mitt liv blivit sjukskriven (Pga Operation)
Ska bli intressant o se vad man nu får för bemötande och problem med försäkringskassan efter all propaganda man blev översköljd med i förra valet..
Dessutom så är mitt yrke inte det man bara kan sjukskriva sig i sådär hipp som happ..
Plus att egenföretagare har 7 karens dagar.. Tjoho..
Men med Fredrik Deville Karlssons och Rasmus Olssons hjälp gick allt vägen..TACK

Vad har hänt då.. Jo jag var tvungen att operera mig i vänster armbåge för att jag under en längre tid varit avdomnad i en del fingrar och det visas sig att en nerv var i kläm och att musklerna började förtvina. Att jag inte sett att min hand bara var ett skelett är helt ofattbart..

Dessutom kommer ju inte en olycka ensam som det heter, men det orkar jag inte gå in närmare på för det var bara jävligt onödigt och jävligt – orkar verkligen inte se det som ett problem just nu.. Förstår bara inte hur visa tänker ibland och väljer att ager utefter det. Kan dessutom inte göra något åt saken för jag vet liksom inte varför och för vad “olycka” nr 2 uppstod..

Men men nu har jag tid att både prodda o blogga om jag ska se något positivt av allt detta..
Några kläder får jag inte på mig pga bandaget och lägenheten e ju inte alls varm att uggla i så här års..:%€&

Sjukt jävla deprimerande är det..
Tristessen är ett faktum när man MÅSTE vara hemma.
Annars vill man ju oftast inget hellre 😛

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives