F.DeVillé Gästar

Tack….

Idag är det tisdag och dyningarna efter helgens bravader börjar nu släppa! Har varit mycket jobb den senaste tiden och väldigt lite tid att reflektera över det som har varit. Spelade på den sk. JP-festen nere på dockan i lördags! Kommer dit i sällskap med P.Zimny (sax) ganska tidigt och var ganska ovetande om hela arrangemanget. Kände mig dessutom ganska ”nollad” inför kvällen efter en hård fredag! FULL ära till både arrangörer och gäster! Vilken kväll!!!! Ville igentligen bara passa på att ge ett stort tack för ett fantastiskt arrangemang! Festen slutade vid 02.00 och sedan bar det såklart av till Etagé där SHC med JJ och Itod var i fullgång med att leverera! Jag och Zimny passade på att göra ett kort gäst spel och än en gång…. STORT TACK Malmö!

Som Peter i tidigare inlägg skrivit så händer det väldigt mycket i Malmö´s dj värld för närvarande, både bra och dåliga saker! Något jag ändå måste belysa extra mycket är det skivkontrakt som tilldelats Itod och Baldy. Super kul efter mycket hårt arbete! GRATTIS!

…..svårt att sluta skriva när man väl kommit igång! Börjar haja det här med ”blogg-abstinens” nu J. Haha! Passar på att slänga med ett klipp från lördagen…….n-joy!

//F.DeVillé

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives