Slagthuset Fortsättning

Kan ju inte påstå att jag e direkt sugen på att sätta mig o skriva.. Sjukt trasig, varit en extremt jobbig helg med lite sömn och massor med festande..
Lördagen började praktiskt taget kl 20:00 sov typ till 19 pga den extremt långa fredags natten i Köpenhamn..

Vi hade bestämt att vi skulle träffas ett gäng på Moosehead för att sen gemensamt bege oss till Slagt..
Joel, iTod, Andreas & jag satte oss och drog anekdoter för varandra och skröt om hur mycket låtar och låt namn vi kunde över ett par öl..
Vi hade inte fått så där mycket information om kvällen beskedet var enkelt ta med er skivorna, spela lite, drick lite, have fun..
Kul är ju det minsta man kan säga om kvällen, efter 20 min hade stället fyllts med ca 500 pers o kön var gigantisk, ett par drink billjetter i handen och ett kärt återseende av Ralle o Molle som är residenta på Slagt gjorde att allt kändes fin fint..
Efter att vi snackat lite insåg vi alla att vi inte viste hur och med vem o när vi skulle spela, det var bara en sak som gällde.. ALL IN

Har aldrig någosin sett en hel flaska Fernet i ett DJ bås men efter 30 min hamna den där.. När den tog slut vet jag inte, men fort gick det.. 😛
Trots all mindre förvirring gick allt sjukt smidigt den som kände för det fick spela det var en galen Back 2 Back med 5 förfriskade dj’s..
Det spelade allt från idas sommarvisa till det mörkaste o djuppaste som fanns i våra väskor stämningen var epic.. Nattklubbs historia var skriven the last night Slagthuset – The End..

Kan bara buga o bocka för gäst vänligheten och att man fick vara med om denna historiska kväll..
Molle, Ralle, Ölen, Ferneten och Holmström TACK utan er hadde det liksom inte varit the same 🙂
ska ju inte glömma dom 2500 som tagit sig ditt och satte pricken över i ett

slagthuset14946_134899105096_697325096_3366808_7783550_n

Sov Gott

One Response to “Slagthuset Fortsättning”

  • Angel:

    Förfriskade Dj:s var det ja…”Huvudsaken är att man har kul” får ett helt annat intryck *ASG*

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives