Lite helg reflektioner

Va jävligt glad om du får denna knappen till att funka.

Hej o hå va de går..
Varit så in i helvete mycket torsdag till lördag vad gäller remixen så jag vet inte vad jag ska ta mig till..
Inte nog med att man jobbat nästan dygnet runt, man har ju inte kunnat släppa det när man väl gett sig fan på att ta en valbehövd paus..
Då övriga grabbar i kollektivet skulle jobba fredag natt satt jag ett par timmar o genomförde en del saker som vi kommit överens om skulle fixas..
Nöjd och jävligt nyfiken på om allt blivit bra hade jag fått en inbjudan av Freddie De Ville att komma till Hipp där han spelade..
Jag lämnar projektet och gör en bounce och beger mig nyfiket och förväntansfullt till Hipp ca 02:00..
Inte nog med att jag var totalt sönder i maskineriet det är tydligen deras anläggning med..
Visste att Hipp hade mög ljud och att det är allmänt känt att dom har det mest nedgångna dj utrustningen i stan, MEN DET E VÄRRE..
Fy fan mådde illa..

Monitorn till dj'n haha vad tror ni. Kostar ju pengar..

Skivan jag bränt funka så klart inte i dom extremt sabbade spelarna, Freddie varna mig innan att en del av hans skivor strullat mm.
Det gjorde mig duktigt irriterad såklart, för jag var inställd på att ta en birra lyssna på den så man fick ett annat perspektiv och höra den i sin rätta miljö..  För att sen dra hem..
Nu var det nog tur jag slapp höra den i den anläggningen dock..

Gick till etage mot min slitenhet och förstånd för där visste jag ju att jag har bra spelare bra ljud, men risken fanns ju att man stanna ute till 05 o det var man ju inte direkt upplagd för..
Såklart funka skivan, dock uppstod ett märkligt fenomen och jag orkar inte bli personlig men dj´n i fråga spela helt sonica fan inte låten, finns kanske en jävligt bra anledning som jag inte vet dock..

Blir dock jävligt märkligare då jag känner han och det hette “ja för fan absolut, spelar den mot slutet”..
Det var 10 min kvar av kvällen och jag undra om den kommer? Han tittar på golvet sen på skivan o säger öhh nä ledsen.. Jag undrar än i dag om han var rädd och tappa golvet för det kanske hade blivit jobbigt o jobba tillbaka..
Hur skumt som helst, jag menar hade han kommit med en produktion så förutsätter jag ju så klart att det inte e små grodorna o att det e någorlunda bra.. Tydligen inte han..

Lördagen gick också 100% åt remixen..
Under dessa 3 dagarna har vi hunnit med att vara löjligt produktiva och utnyttjat möjligheterna att skicka runt projektet för att kunna fortsätta där den andra sluta mm.
När jag sover jobbar tex iTod eller J.J för att i just detta ögonblick kanske jag tar över när någon annan jobbar mm.. Funkat löjligt smidigt och telefonerna har gått varma..Dessutom alltid kul när man hittar/lär sig olika vägar att göra samma sak på..
Har varit ett nytt arbetsätt för oss men det har funkat sjukt bra framförallt då vi har varit under grym tidspress och vädret ibland hindrat oss från att leka tillsammans..
Hur som helst fick jag äntligen möjligheten att höra och se reaktionerna av arbetet i lördags då Freddie De Ville snällt spela den 2 gånger för mig en prime time o en gång mot slutet.. TACK

Efter att jag har och nu ljuger jag inte, sovit bort hela söndagen (somna 06:30 vakna 01:00 i måndags) är det dags för en IRL med iTod och J.J, Vi ska nu sammanfoga alla vår hjärnceller och slutföra den..
Ser framemot idag då vi kommer få den slutförd och det roliga börjar med att ljudmixa den 🙂
Sen hoppas vi att org artisterna gillar den. 🙂
Hoppas på att höra orden som att hmm denna i en radio edit 🙂

Så fort jag får kommer det en längre o mer utförlig preview
Puss o kram

3 Responses to “Lite helg reflektioner”

  • Joakim Horrocks:

    Good luck my friend, hope you get loads of money !!!

  • Hike:

    Btw, när du/ni (SSC) lira nästa gång? Och var isf? Försöker nämligen jaga något till helgen den 20:e 🙂

  • Jag spelar Onsdag, Crown, Fredag, Gården Etage, Lördag Main, Etage.. Southsides nästa spelningen är eventuellt om allt går vägen Tromsö Norge den 16e Maj

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor

Twitter Button from twitbuttons.com

Archives